Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Εδω τα λεφτα, τα χρηματα !

Υπαρχουν πονηριες των γυναικων για τις οποιες η συντριπτικη πλειοψηφια των ανδρων δεν εχει καν ιδεα. Τουλαχιστον 999 στους χιλιους ή ακομη και 9999 στους δεκα χιλιαδες ! Ετσι αν πειτε σε καποιον απο αυτους καποια απο αυτες τις πονηριες, θα σας βγαλει και τρελλο απο το τοσο πολυ που θα του φανει απιθανη. Εσεις ομως θα επιμενετε οτι ετσι ειναι και να τον προκαλεσετε να βαλει στοιχημα. αυτος επανω στην σιγουρια του οτι ειστε τρελλος που λετε τετοιο πραμα, θα δεχτει το στοιχημα. Βαλτε πχ στοιχημα ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω ! Ε, λοιπον θα τα κερδισετε και θα με ευγνωμονατε !
Να σας πω τωρα μια τετοια πονηρια των γυναικων (α), να την επιβεβαιωσετε μετα εσεις (β),  και υστερα ψαξτε για το θυμα σας (γ) ! :
Εχω εξηγησει και αλλη φορα οτι επιτηδες πολλες γυναικες βαδιζουν πολλες φορες αριστερα ή στεκονται μπροστα σας. Περπατειστε την επομενη φορα αριθμοντας ποσοι ανδρες και ποσες γυναικες περνανε απο δεξια σας, αντικανονικα. Συνεχιστε να αριθμειτε μεχρι να φτασετε στις εικοσι. Θα διαπιστωσετε οτι οι γυναικες πλειοψηφησαν ! Το ιδιο πειραμα επαναλαβετε το αλλου. Παλι θα δειτε πλειοψηφια γυναικων ! Καντε το και τριτη φορα αλλου. Το ιδιο θα βγει !
Εαν οι γυναικες περπατουσαν στο δρομο κανονικα, χωρις καποια υστεροβουλια, το αποτελεσμα θα ηταν "μια η αλλη". Αφου ομως βγαινει οι γυναικες να πλειοψηφουν παντα και μαλλιστα πολυ περισσοτερο, αυτο σημαινει οτι το κανουν επιτηδες ! ! ! Εδω μονο οι προκατειλημμενοι στο οτι οι γυναικες δεν διαφερουν σε τιποτε απο τους ανδρες, δεν θα το παραδεχτουν. Ε, εσεις προκαλεστε τουσ να βαλουν στοιχημα που θα το χασουν και εσεις να κερδισετε ως αμοιβη που τους ανοιξατε τα ματια !

Δεν υπάρχουν σχόλια: