Τρίτη 16 Απριλίου 2013

υποκρισια : και οι ανδρες ;

Ειπαμε στην εποχη μας ο καπιταλισμος υποστηριζει τυφλα τις γυναικες για πολλους λογους.
Και εχει ολα τα μεσα να κανει πλυση εγκεφαλου, δια μεσω των πανισχυρων για αυτο το σκοπο μμε, στους ανδρες οτι οχι μονο ειναι ισες με αυτους αλλα και καλλιτερες για αυτο πρεπει να τις σεβωμαστε !
Κανουν λεει ερευνες διαφοροι σοβαροι οικοι οπως πανεπιστημια, εταιρειες μετρησεων κοινης γνωμης κλπ.
Γνωριζουμε οτι πολλες γυναικες υποκρινονται οτι φτανουν στον οργασμο. Μειονοτικο για τις γυναικες. αρα πρεπει αφου δεν μπορουν να το διαψευσουν, απομενει μονο να ανακαλυψουν ταχα οτι και οι ανδρες υποκρινονται. Μα το τι ειναι οργασμος στον ανδρα το ξαιρουμε και δεν μπορει να κρυφτει. ειναι η εκσπερματωση. Για τον γυναικειο οργασμο οι ανδρες δεν εχουμε καν ιδεα τι ειναι. Επομενως αυτες μπορουν να υποκριθουν ευκολοτατα καποια στιγμη οτι βρισκονται σε αυτον. αλλο πραγμα να υποκρινομαι οτι εχω οργασμο και αλλο πραγμα, λεπτομερεια, να υποκρινομαι κατα την διαρκεια του. σημασια εχει να γινεται ο οργασμος και οχι το τι γινεται κατα την διαρκεια του. Οχι εαν υπαρχει ή οχι υποκρισια κατα την διαρκεια του. τωρα για να "ανακαλυπτουν" καποια πραματα καποιοι οργανισμοι δημοσκοπησεων, με τα οποια "βρισκουν" και στους ανδρες ελλατωματτα για να "ισχυει" παντα η αντιεπιστημονικη θεωρια τους περι πληρους και απολυτου ισοτητας αναμεσα σε ανδρες και γυναικες, προβαινουν σε κατι τετοιες λεπτομερειες ανουσιες αντι για ουσιωδεις παρατηρησεις.
Εκανε λεει το πανεπιστημιο του Χαρβαρντ την ερευνα στο τι κανουν κατα τον οργασμο ανδρες και γυναικες, επειδη ξαιρει οτι εκει θα βρει και στους ανδρες υποκρισια που με καμποση υπερβολη θα παρουσιασει. Μα εαν ηταν σοβαρη και οχι κακκοβουλη η σκεψη των ερευνοντων σχετικα με τον οργασμο ανδρων τε και γυναικων, θα ρωτουσαν για το "εαν οργασμος" και οχι "τι κατα την διαρκεια του". Ειναι φανερο στο εαν ρωτουσαν " το εαν οργασμος", θα εβγαινε υποκριτικο ενα ποσοστο γυναικων, ενω στους ανδρες καθολου απολυτως, μηδεν.
Τωρα δεν ειναι μονο οι κατευθυνομενες κακκοβουλες ερευνες της κοινης γνωμης, ειναι και τα μμε που τις αναπαραγουν με οσο το δυνατον τελειοτερη προπαγανδα και ετσι ετοιμη η πλυση εγκεφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: