Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οικονομική κρίση και δημόσιο

Ηταν πρώτο Μνημόνιο. Τα παπαγαλάκια μας είχαν κάνει σωστή πλύση εγκεφάλου ότι η τροϊκα "είδε" λέει ότι το δημόσιο έφταιγε. Και γί αυτο είχε "απαιτήσει" λέει μαζικές απολύσεις στο δημόσιο για να "διασφάλιζε" λέει τα λεφτά της. Η ελληνική κυβέρνηση δεν το δέχτηκε λέει και τότε η τρόϊκα το "ΞΕαπαιτησε" ! Ναι ναι τόσο εύκολα πεισθηκε η τρόϊκα ότι, ε δεν πειραζει, θα εξασφάλιζε τα λεφτά της ! Τόσο χαζή δηλαδη σαν να μας λένε τα παπαγαλάκια ότι ήταν η τρόϊκα ! Εδω οι καταλαβαίνοντες συμπεραίνουν ότι ηταν ευκαιρία στα παπαγαλάκια να κάνουν προπαγάνδα κατα του δημοσίου, κατα της κοινωνικής προόδου δηλαδη που εκφράζεται ιδεολογικά απο την Αριστερα.
Πέρασε έτσι το πρώτο Μνημόνιο και ήρθαμε στο δεύτερο. Το ίδιο παραμύθι πάλι απο τα παπαγαλάκια, η ίδια ελεεινή σαν τα μούτρα τους προπαγάνδα. Ιδιο κι αποτέλεσμα, είπα - ξειπα ταχα της τρόϊκας. Η προπαγάνδα κατα της κοινωνικής προόδου και της Αριστεράς όμως παραμένει. Δηλαδη στις δημοσκοπήσεις έρχονται στα ίσα ΝΔ  και ΣΥΡΙΖΑ.
Και ήρθε και το τρίτο Μνημόνιο. Τώρα λέει η τρόϊκα θα τους την φέρω των δημοσίων ! Μά
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . . .
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Φωνάζει η Αριστερα να chercher la tête να ελέγξουμε το κεφάλι αλλα στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα ! Ούτε κάν μια λίστα Λαγκάρντ αξιοποιήθηκε ακόμη. Και όχι μόνο δεν ελέγχουν την κορυφή αλλα και βάζουν τον λαουτζικο να πληρώνει την οικονομική κρίση των μεγάλων, απο πάνω !
Ειναι τόσο απλά αυτα για να τα καταλάβει ο λαουτζικος και να δώσει επι τέλους σύνολο 10% στα κόμματα της εσωτερικής τρόϊκας, να, σαν να λέγαμε ένα και ένα κάνουν δύο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: