Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

υποκρισια : και οι ανδρες ; ; ; (συνεχεια)

Ποσο ενοχη ειναι η σιωπη των ψυχολογων αναφορικα με την συγκριση υποκρισιας μεταξυ ανδρων και γυναικων !
ΟΛΟΙ, μα ολοι οι ψυχολογοι ΞΑΙΡΟΥΝ οτι ΚΑΘΕ γυναικα υποκρινεται ΠΑΝΤΑ μπροστα σε εναν ή περισσοτερους ανδρες, ομως επιτρεπουν χωρίς την παραμικρή ενσταση τις διαφορες υποβολιμαιες δημοσκοπήσεις να "ανακαλύπτουν" οτι και οι ανδρες υποκρινονται. Ταπερι παντοτεινής υποκρισίας ΚΑΘΕ γυναικας μπροστα σε εναν ανδρα δεν ειναι δικη μου διαπιστωση αλλά του Γαλλου επιφανούς φιλοσόφου Σασά Γκιτρύ. Εγω απλως συμφωνω μαζι του.
Οπως εγραψα στο προηγουμενο αρθρο μου της 16 του μηνος οτι το κατεστημενο κεφαλαιοκρατικο συστημα προωθει τις γυναικες εις βαρος των ανδρων, επειδη εχει πολυ μεγαλυτερο συμφερον απο αυτες παρα απο τους ανδρες, κανοντας την πλυση εγκεφαλου στους ανδρες απο τα μμε να "σεβονται" ταχα τις γυναικες ενω αυτο που λεει σεβασμο ειναι στην ουσια δουλοποίηση. Ετσι ανεφερα ενα περιστατικό απο αυτην, την εδω και δεκαετιες, πλύση εγκεφάλου. Πρέπει να συμπληρώσω οτι αυτη η πλυση εγκεφαλου ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ωσπου οι ανδρες να ειναι πραγματικα "νούμερα" μπροστα στις γυναικες, αφου ήδη τετοια παραδειγματα υπαρχουν !
Οταν κατωρθωθει αυτο, ο καπιταλισμός θα εχει προσθέσει στην ζωη του καποιους αιωνες ακομη. Ειναι απορίας αξιον πως δεν το καταλαβαινουν αυτο τα αριστερα κομματα που επι πλεον πρωταγωνιστουν ΚΑΙ αυτα σε αυτην την προπαγανδα ενισχύοντας ποικιλοτρόπως ο,τι φεμινιστικο κινημα, λες και η κοινωνια μας στην παρουσα φαση της διατρεχει τον κινδυνο της βαρβαροτητας των ανδρων γενικως πανω στις γυναικες, λες και δεν ειναι ΑΛΛΑ πολυ πιο μεγαλα θεματα επι ταπητος ! ! !
Να δειτε που θα εντεινονται οι "ερευνες" που θα βρισκουν τισ γυναικες ταχα θυματα, ταχα στερουμενες δικαιωματων εναντι των ανδρων, την στιγμη που εχουν πολυ περισσοτερα ! ! !
Εσεις προσωπικα τι κανετε μπροστα σ' αυτο το φαινομενο ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: