Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τρία τώρα

Ο γ/σας του γ/σαντος
Η τρόικα εξωτερικου ήξερε ότι για το τεράστιο έλλειμμα φταίξαν οι κυβερνώντες τις τελευταίες δεκαετίες δηλαδη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Τότε λοιπόν τους είπε, οικονομικη βοήθεια θέλετε ; Ε, καθείστε να σας γ. Για να σας τη δώσουμε. Τους ήρθε πολυ ζόρι τους δικούς μας αλλά τι να κάνουν ; Να αφήσουν το λαο να βγει στους δρόμους να τους κατασπαράξει ; Έφεραν λιγο αντίρρηση για τα μάτια (τραβατε με κι ας κλαίω) και μετα καθησαν για τα περαιτέρω. Δηλαδη φθορά των κομμάτων τους. Με την σειρά τους όμως αυτοι, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γ. Το λαό.
Ο γ/σας του γ/σαντος δηλαδη.


Καμένη γη

Ξαίρετε όταν ο εχθρός θα νικήσει οπωσδήποτε, ο άμυνόμενος πολλές φορές καίει τη γη πίσω του για να φέρει σε δύσκολη οικονομικη θέση τον κατακτητή με συνέπεια τη ήττα του.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν ότι το τέλος αυτησ τησ κυβερνησησ πλησιάζει. Γνωρίζουν  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο επόμενος νικητής. Πρέπει να κάνουν απο τώρα ο,τι τους περνάει απο το χέρι για να τον φέρουν σε δύσκολη θέση όταν θα κυβερνήσει. Να του παραδώσουν καμένη γη. Για να εχουν να λένε μετα στον κόσμο, να κοιτάξτε ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει σε χειρότερη δυστυχία τον λαο απο ότι εμείς.

Απο τα μαλλιά της

Όταν κανείς δεν έχει απο που να κρατηθεί για να σωθεί, πιάνεται απο τα μαλλιά του. Οι πράξεις της κυβέρνησης Σαμαρα αυτο μου θυμίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: