Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σκάνδαλα κολάσιμα

 Καλός και ο δικηγορικός σύλλογος. Εδω το θέμα είναι να σκεφτούμε λίγο πιο γενικά,  αξίζει τον κόπο πιο βαθειά.
Λοιπόν καθημερινά συμβαίνουν πράγματα καλα και κακά. Και πράγματα σκανδαλώδη. Για πολλά απο αυτα τα σκανδαλώδη, βλέπουμε τους εισαγγελείς να κωφεύουν, κάνουν πως δεν βλέπουν τίποτε. Ενω για άλλα πολυ λιγότερης σημμασίας αλλά επειδη συμφέρει στο κατεστημένο επεμβαίνουν αμέσως. Ας δούμε την περίπτωση του " γέροντα Παστίτσιου ". Εκει ο νεαρός έκανε κριτική όπως αυτός την αντιλαμβάνεται στα θρησκευτικά ζητήματα. Δεν ζούμε στον Μεσαίωνα να λέμε πρέπει να δικαστεί για βλασφημία, οτι προσεβαλε το θρησκευτικο συναισθημα των πολλων. Δηλαδη προσεβαλε την ΙΔΕΑ που εχουν οι πολλοι για κατι. Μωρε μεγαλη προσβολη άξια κολασμου ! Απο την άλλη η ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΨΗΦΩΝ απο τα τρία κόμματα της κυβέρνησης, ΟΥΔΟΛΩΣ ανυσηχει την ελληνική δικαιοσύνη. Στην αρχαία Ελλάδα θα τιμωρούνταν με ΘΑΝΑΤΟ.
 Με το να τιμωρήσουν κάποιον που παραβίασε λέει το προσωπικο απόρρητο κάποιων, κερδίζουν ένα
άλλοθι ότι "λειτουργεί" ΤΑΧΑΜ η δικαιοσύνη. Ποια δικαιοσύνη ρε τομαρια ; Με αυτη την λειτουργία της δικήσ σασ δικαιοσύνης δεν φέρατε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού ; 
Πάντα κάνουν τις μεγάλες απάτες ανενόχλητοι και τις καλύπτουν με το να συλλαμβάνουν και να δικάζουν κάποιους μικρότατους.
Αφήνουν ελεύθερους να βάζουν υποψηφιότητα για πρωθυπουργούς στις εκλογές κατι "νουμερα" μόνο και μόνο για να δίνουν την εντύπωση ότι υπάρχει δημοκρατία.
Λοιπόν, για να μας πείσετε κύριοι εισαγγελείς ότι κάνετε το καθήκον σας, ΑΡΧΙΣΤΕ ΠΡΏΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Μετα θα δεχτούμε να δικασετε πχ έναν Βαξεβάνη. Διότι εάν υπάρχουν μικρές παρανομίες, ΠΡΟΥΠΟΤΙΘΕΝΤΑΙ οι μεγάλες. Το ψάρι (αρχίζει να) βρωμάει απο το κεφάλι, κυριοι εισαγγελεισ. Σοφό αυτο ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: