Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

γλύκες

Ζουμε σε εποχη οπου ευτυχως - επι τελους - αρχιζει το ξεθωριασμα του θεσμου της οικογενειας. Και οχι μονο. Και αυτη ακομη η μακροχρονη συμβιωση ενος ζευγαριου ανδρα - γυναικας και αυτη το ιδιο. Ευτυχως. Περασαν πολλες χιλιετιες για να το καταλαβουν οι ανθρωποι. Λοιπον οποιος παντρευεται τωρα θα ειναι ντεμοντε σε λιγες δεκαετιες ! Οχι, μην παντρευτειτε. Ιδιως αν προερχεσθε απο διαλυμενη οικογενεια... δεν εχετε, σας λειπει το προζυμι. Αλλα κι αν ειστε ολο γλύκες με την μαμα σας και την γκομενα, ειστε το παιδι της μαμας και το παιδι της γκομενας, τρεις φορες χειροτερα να σκεφθειτε για παντρεια. Σας ξυνιζουν τα μουτρα σας για τον πατερα σας ; Ακομη χειροτερα. Ειναι η γκομενα απο καλλιτερη οικογενεια στην περιπτωση μας, δηλαδη οχι διαλυμενη ; Ε, πεντε φορες χειροτερα ! Μηπως θα μεινετε σε δικο της σπιτι ; Κι αυτο αρνητικο για σας ! Θα εργαζεται αυτη ενω εσεις θα ειστε πολυ περισοτερες μερες στο σπιτι ; Θελει ρωτημα ; Επτα φορες χειροτερα ! Θα σας εχει αιχμαλωτο της στο σπιτι της ! Οταν λετε κατι αρνητικο για τους δικους σας, σας παροτρυνει με τον τροπο της , πονηρα, να λετε, να λετε, να λετε ενω αυτη για τους δικους της θα πει μονο εκεινα τα αρνητικα που της συμφερουν ; Οκτω ; Ενια ; Φορες χειροτερα για σας. Οταν "κανει κατι" για σας, μηπως "κατα συμπτωσιν" ειναι και για αυτην ; Ακομη χειροτερα μηπως το γυριζει τελικα να καρπουται αυτη τελικα περισοτερο απο σας ; Εχετε ολες τις παραπανω περιπτωσεις ; Αχ ποσο σας λυπαμαι.
Προσεξτε, αν ειστε σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις, ο γαμος σας θα ειναι 100%  οικτρη αποτυχια, οσο και να φαινεται οτι σας "αγαπαει" αυτη. Πολυ γρηγορα θα αρχισουν να μετρουν αυτοι οι παραγοντες υπερ της και αναποφευκτα θα υπερβαλλει απεναντι σας. Εσεις στην αρχη θα προσπαθειτε να καλμαρετε να πραγματα αλλα χωρις επιτυχια. Πολυ γρηγορα θα καταλαβετε οτι ειστε στα συνεφα ετοιμος να πεσετε και οχι σε στερεη γη. Πολυ γρηγορα θα νοιωσετε το πεσιμο απο τα συνεφα.
Ρωτειστε και αλλους για αυτα που σας λεω. ΡΩΤΕΙΣΤΕ ! Πριν ειναι αργα για σας. Μην πειτε μετα "δεν ηξερα". Ρωτειστε κυριως μεγαλυτερους απο σας που εχουν καποια πειρα, αν απαξιοιτε να ρωτησετε τον πατερα σας, ρωτειστε αλλους.
Ρ Ω Τ Ε Ι Σ Τ Ε  !  !  !

Δεν υπάρχουν σχόλια: