Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

δειγματα

Να σας πω μερικα πραγματακια που πρεπει να μεινουν μεταξυ μας ;
Προκειται για να εξετασετε, μαζι με αλλα κολπα που εσεις βεβαια ξερετε, αν η γυναικα συντροφος σας, σας αγαπαει, ζει ευτυχισμενη που ειναι μαζι σας ή αν οχι. Κακα τα ψεμματα : Εμεις οι ανδρες ξαιρουμε ελαχιστα απο τα μυστικα, τα κολπα των γυναικων αφορωντας τις σχεσεις τους με εμας, σχεδον τιποτε. Γι' αυτο φαινονται παραξενες, απιστευτες, καποιες αληθειες που τα αφορουν. Εαν ειστε εξυπνος, θα μπορεσετε να ξεπερασετε την επιπολαιοτητα με την οποια εμεις οι ανδρες αντιμετωπιζουμε την συμπεριφορα των γυμναικων σε εμας. Προσεξτε, εχουν παντα πολυ ισχυρες δικαολογιες, προφασεις που πειθουν πολυ ευκολα, για να κανουν αυτα τα κολπα.
Οταν βρισκεστε μαζι της καπου εξω αναμεσα σε κοσμο :
1ον : μηπως γελαει πολυ συχνωτερα απο οτι οταν εισαστε μονοι οι δυο σας ; Σημειο οτι δεν σας αγαπαει. Αν σας αγαπουσε, οταν εισαστε μονοι μαζι θα γελουσε συχνωτερα διοτι θα ενοιωθε πιο ευτυχισμενη οντας ΜΟΝΟΙ οι δυο σας. Αν γελαει συχνωτερα εξω αναμεσα στον κοσμο, το κανει για να την κοιταζουν οι γυρω ανδρες. Παντα βρισκει προφαση οτι αυτο που λετε ΤΩΡΑ πραγματι την κανει να γελαει. Προσεξτε : Αν υπαρχουν  ΜΟΝΟ γυναικες γυρω και απολυτως κανενας ανδρας, τοτε δεν θα γελαει διοτι δεν εχει κανενα ενδιαφερον να την κοιταζουν οι γυναικες. Εαν συνηθως δεν γελαει οταν εσεις γελατε ή γελαει λιγωτερο δυνατα παλι δεν σας αγαπαει.
2ον : Οταν περπατατε στο πεζοδρομιο, αυτη ειναι αριστερα σας ή δεξια σας ; Εαν ειναι αριστερα θα βρισκεται κεντρικωτερα μεσα στο οπτικο πεδιο των ανδρων που ερχονται απο την αντιθετη κατευθυνση και ετσι θα την κοιταζουν και περισοτεροι και καλλιτερα. Περπαταει δηλαδη μαζι σας, οχι για σας αλλα για τους αλλους !
3ον : Οταν καθεστε καπου οπου κοσμος σας βλεπει, αυτη παιρνει θεση εκει οπου την βλεπουν αυτην και οχι εσας ; ή : την βλεπουν αυτην περισοτερο απο οσο εσας ; Ε, καταλαβαινετε, δεν ειναι δυσκολο, βγαινει μαζι σας, οχι για σας αλλα για τους αλλους !
4ον : Πως συμπεριφεται στον πατερα της ; Τον σεβεται ή τον απαξιει ; Εαν τον απαξιει, συνηθως εχει πολλη συνεργασια με την μητερα της. Σ' αυτην την περιπτωση ειναι μανα και κορη εναντιον του πατερα. Στις περισοτερες των περιπτωσεων ειναι λογω μ/υποστηριξης, βρισκοντας καποια προφαση βεβαια. Και σ' αυτην την περιπτωση δεν σας σεβεται στην πραγματικοτητα ή το αφηνει για αργοτερα, οταν σας φορεσει την κουλουρα !
5ον : Σε ο,τι αφορα το φαγητο σας, σας παροτρυνει να τρωτε περισοτερο και καλλιτερα ; Και ακομη βοηθαει κιολας οταν το μπορει να τρωτε περισοτερο και καλλιτερα για να ειναι βεβαιη για αυτο ; Αν ναι, σας θελει, μεχρι που μπορει και να σας αγαπαει. Αν οχι σιγουρα δεν την νοιαζει, σιγουρα δεν σας αγαπαει.
6ον : Για το ντυσιμο σας, ενδιαφερεται εμπρακτως ; Εαν ναι, καλως, καταλαβαινετε.
6ον Εαν ειστε εργενης, σας βοηθαει οσο μπορει για το σπιτικο σας οταν βρισκεται σπιτι σας ; Καταλαβαινετε παλι !
Εαν προσεξτε οτι κανει τουλαχιστον ενα απο τα παραπανω, να ειστε σιγουροι πως συντομα θα ανακαλυψετε οτι κανει ΚΑΙ τα αλλα πεντε. Διοτι οποιοδηποτε απο τα παραπανω ειναι δειγμα οτι δεν σας αγαπαει, δεν σας σεβεται, αρα θα κανει και τα αλλα τρια ! Τοτε θα διαπιστωσετε ποσο δικαιο εχω, ποσο πραγματικα λεω την αληθεια και οχι "α, αυτος μωρε επειδη μισει τις γυναικες, γι' αυτο τα λεει αυτα !"

Δεν υπάρχουν σχόλια: