Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Γυναικοτερη των γυναικών !

Οι γυναίκες ετςι ειναι : δεν χρειάζονται να δικαιολογήσουν ποτέ μια επίθεση τους εναντίον των ανδρών. Τις ξαίρουμε. Τώρα ο,τιδήποτε μαζικό μέσον ενημέρωσης για να τις υποστηρίζει, το ίδιο κανει. Η εφημερίδα αυγή πριν λίγες μέρες κατηγόρησε δυο βουλευτές για σεξιστές ματσό. Η απόδειξη της ; Το που μύρισαν το παλτό μιας γυναίκας βουλευτού. Και αν το έκαναν επειδή τους άρεσε το άρωμα του που άλλωστε για αυτόν τον λόγο προφανώς το έκανε η λόγω γυναίκα ; Αυτή η περίπτωση αποκλείεται για την "αυγή", αφού βρίσκει ευκαιρία να κατηγορήσει, μη διευκρινίζοντας τον λόγο, για σεξιστές δυο άνδρες και ετςι να φανεί ευχάριστη αυτή η εφημερίδα στις γυναίκες αλλά και στο σημερινό κατεστημένο το οποίο τις γλύφει λόγω της εξαιρετικής διάθεσης τους για κατανάλωση, διπλάσιας ίσως της των ανδρών.
Ειναι μόδα στην πολιτικη να υποστηρίζονται ΤΥΦΛΑ οι γυναίκες, οι ομοφυλόφιλοι και οι μετανάστες.
Καλά μας ξυπνητούρια !

Μήπως γλείφουν τον Σαμαρά ;

Ο λόγος για τους Αλεξόπουλο και Μπούκουρα. Όταν με την δίωξη της χρυσής αυγής αυτοί οι δυο αισθάνθηκαν το έδαφος να φεύγει κάτω απο τα πόδια τους σκέφτηκαν την διάσωση τους. Μεταμορφώθηκαν σε μετανοούσες Μαγδαληνές δηλαδή. Τα διαπιστευτήρια τους, η σημερινή ψήφος τους και τα οποία θα ολοκληρωθούν με την είσοδο τους στην ν.δ. Αν τους δεχθεί ο Σαμαράς. Ο Μπούκουρας σήμερα ανακάλυψε οτι ο Δημας ειναι συμπατριώτης του και για αυτο τον ψήφισε. Μπράβο ανακάλυψη ...!
Πάντως το βλέπω απίθανο να βρεθούν άλλοι δώδεκα ψήφοι για την Τρίτη και τελευταία ψηφοφορία την ερχόμενη Δευτέρα. Επομένως οι εκλογές για τα τελη Γενάρη ή αρχές Φλεβάρη πρέπει να θεωρούνται σίγουρες. 

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ακόμη γελάω !

Λοιπόν σου αποκαλύπτει κάποιος Α κάτι για κάποιον Β και εςυ το δημοσιοποιεις. Μετά ο Β θιγόμενος δεν τα βάζει με τον Α αλλά με σένα ! ! !
Να γελάμε ή να τρελαθούμε ;
Καταλαβαίνετε, σας μιλάω για την μήνυση του Σαμαρά εναντίον του Χαϊκάλη για την υπόθεση της δωροδοκίας του απο τον Αποστολόπουλο.
Καλούνται λοιπόν οι δικαστικές αρχές της Ελλάδας να μας διευκρινίσουν τι συνέβη και να αποδώσουν ευθύνες όπου υπάρχουν.