Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αστρονομια

Μια νέα περίοδος στην αστρονομικά άρχισε εδώ και δυο δεκαετίες με την ανακάλυψη του πρώτου πλανήτη γύρω από κάποιον άλλον ήλιον, συγκεκριμένα το 1992. Για οςους δεν το έχουν μάθει ακόμη, να πω ότι, αν εξαιρέσουμε τους 4-5 πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος που μπορούμε να δούμε με γυμνό οφθαλμό στον ουρανό, ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΙ ! Μάλιστα, κατα 99,9% ίσως,   φωτεινοτεροι από τον δικό μας αλλα όχι και θερμότεροι - άλλοι ειναι θερμότεροι, άλλοι λιγότερο θερμοί.
Η εφημερίδα "καθημερινή" έγραψε κάτι σχετικά :
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_1_30/12/2013_534088

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η.Π.Α.

Αντίθεση παγκοσμίως : από τη μιά θεωρούν τις Η.Π.Α. Ως την πηγή της τρομοκρατίας κι από την άλλη θα ήθελαν να ζήσουν εκει σύμφωνα με μια παγκόσμια δημοσκόπηση της gullop international.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Το έκανε

Τι κανει η Δεξια Για να κερδίζει τις εκλογικές μάχες ; Προσποιειται ότι δίνει τον "νυν υπέρ πάντων αγών" για τα συμφέροντα του λαού. Τι λέει εδώ και καιρό ; Ότι δεν θα υπάρξει κι αλλο μνημόνιο, άλλα μέτρα εις βάρος των λαϊκων στρωμάτων. Να δείτε που θα κανει εκλογες με αυτο το σύνθημα. Να χτυπήσει η νδ τον ΣΥΡΙΖΑ με ενα όπλο του ΣΥΡΙΖΑ ! Θα το χαψει ο λαός ;