Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Κασιδιαρης και καθαρότητα φυλής

Ετέθη ερώτημα σε site κατα πόσο ο Κασιδιαρης ανήκει στην λευκή φυλή. Ο ίδιος και ομοϊδεατες του μας τα ζαλιζουν ότι ειναι " καθαροί " Ελληνες !
Δεν μας είπαν όμως το από πόσες γενιές πριν ένας πολίτης μιας χώρας, ενός έθνους, μπορεί να θεωρείται "καθαρός" αυτόυ του έθνους. Αν ειναι εδω και δέκα γενιές μέλος αυτού του έθνους ; Είκοσι ; Εκατό, από εποχής Χριστού δηλαδή ; Και βάσει ποιου επιστημονικού εγχειριδιου ; Ποιων επιστημονικών κανόνων ; Και αν ειναι έστω μόνο είκοσι γενιών, πως θα το αποδείξουν ;
Προσοχή στις δημαγωγίες !

Σεραφείμ και Οικονομου

Σχετικά με το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας που διάβασα σήμερα στην "εφημερίδα των συντακτών" :
1. Ο Σεραφείμ αναφέρεται στο 96% της εκκλησιαστικής περιουσίας, προφανώς, του 1952.
2. Ορθώς ο Οικονομου βάζει το ζήτημα της ηθικής τάξεως των αναγκών του λαού ( γιατί όχι και του έθνους) και θα πρέπει να το καταλάβει ο Σεραφείμ. Αλλά, το ξαίρουμε, ο παπάς πρώτα τα γένια του 'βλογαει !

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Μας σαμαρωσε ο Σαμαράς !

Θυμάστε που κάθε φορά που μας επέβαλε το παράρτημα της τρόικας στην Ελλάδα, ελληνική κυβέρνηση την λένε, νέα μέτρα, μας έλεγε με βαρύγδουπες δηλώσεις ότι άλλα νέα μέτρα δεν θα παρθούν ; Έλα όμως που παιρνονταν!   Και την τελευταία φορά το ίδιο είχε πει ο Σαμαράς. Αφού όμως σαμαρωσε τον λαο, τι περιμένετε;  Μόνο να τον κοροϊδεύει ξαιρει!