Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Από τον Αννα στον Καϊάφα

Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι φαίνεται πως δεν ξαίρουν να χωρίσουν δυό γαϊδουριων αχυρα. Οι θέσεις τους επι της ΕΡΤ ήταν γνωστές. Αφού ήταν έτσι, γιατί να συζητηθούν κιόλας ! Εν πασει περιπτώσει, συζητήθηκαν - καραγκιοζιλίκια δηλαδή. Σαν να μην φτάνει αυτό, αναβάλλουν το τι να αποφασίσουν σε ακόμη μια συνάντηση μεταξύ τους. Καραγκιοζιλίκια επι δυο δηλαδή. Απομένει να ακούσουμε την Τετάρτη το βράδυ πως το αναβάλλουν για άλλη μια φορά ακόμη, για την Παρασκευή, για την τελική απόφαση τους. Να δείτε που θα μας πουν πως θα είναι " τριτη και φαρμακερη ! " καραγκιοζιλίκια επι τρία δηλαδή. Μωρέ άνθρωποι που μας κυβερνανε !

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

GayPride και κόμματα

Οι σεξουαλικές απολαυσεισ, άπαξ και δεν ειναι παράνομες, δεν πρέπει να εμποδιζονται από κανέναν.  Πέραν τούτου ούτε και κανένα πολιτικό κόμμα θα πρέπει να αναμιγνυεται. Τούτων δεδομένων θεωρω λάθος την θέση του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει το σημερινό gay pride της Αθήνας αλλά και το ακόμα χειρότερο να πάμε όλοι εκεί μαζι με τους ομοφυλόφιλους ! Λίγο ακόμη και μπορεί να φαντασθει ο καθένας πως πρέπει να δίνεται περισσότερος χρόνος στους ομοφυλόφιλους για οποιαδήποτε προπαγάνδα τους π.χ., διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να δοκιμάσουμε την ομοφυλοφιλία ! Η καλλιτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και οποιου αλλου κόμματος θα ήταν " ο καθείς έχει δικαίωμα στην σεξουαλικοτητα όπως αυτός νομίζει και πέραν τούτου ουδέν, τελεία και παύλα !
Και για το σημερινό pride τους δεν καταλαβαίνω, ελεύθεροι δεν ειναι στις αλλάξο/λικέρ τους ;είδατε ποτέ κανέναν από αυτούς να σύρεται στο δικαστήριο έντεκα της σεξουαλικης πράξης τους ;ο,τι και να λένε δηλαδή ως δικαιολογία του, ειναι καλπικο.